2021-01-13 18:41:50• hírek • Szatmár.ro

Tíz Dakar-futam után a 25. helyen áll Gyenes Emánuel

Szerencsésen befejezte a Dakar-rali 10. futamát Gyenes Emánuel, az Autonet Motorcycle Team versenyzője.


A 342 kilométeres speciális szakaszt 4 óra 16 perc és 35 másodperc alatt teljesítette, ami a motorosok versenyében a 30. helyet, a Malle Moto kategóriában a második, Maraton kategóriában pedig az 5. helyet jelentette.
 

Az útvonalat most is sok kő és homok jellemezte, na meg bonyolult navigáció, amiről már többször említést tett Mani, illetve jelezte: a mostani futam sokkal nehezebb ebből a szempontból is, mint az egy évvel ezelőtti.
 

Tíz futam után Mani a 25. a motorosok rangsorában, az első helyen az argentin Kevin Benavides áll.
 

Malle Moto kategóriában Mani második, a hátránya viszont nőtt az éllovas Arunas Gelazninkasszal szemben – 43 percről 1 óra és 2 percre. A kategóriában a szatmári motoros mögött a francia Benjamin Melot áll, akinek a szatmári motoroshoz képest fél órával rosszabb az ideje.



 

Gyenes a Maraton kategóriában is második helyezett, pozíciója pedig elég nagy biztonságban van, a harmadik helyezett Konrad Dabrowskinak két óra hátránya van.
 

A Dakar-rali utolsó előtti futamán, csütörtökön 464 kilométer mért és 134 kilométer összekötő szakasz vár a versenyzőkre, meglehetősen vegyes tereppel.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: